Copertine

Copertine fixe si mobile (copertine retractabile) de la Bai Cover, confectionate manual din prelata sau panza, prezinta un interes din ce in ce mai mare pe piata din Romania, fiind pretabile atat uzului privat cat si celui comercial.

Copertine fixe

Copertine Bai Cover

Bai Cover va ofera o gama completa de servicii in ceea ce priveste productia de copertine fixe si mobile, incluzand preluarea dimensiunilor necesare la fata locului, proiectarea copertinelor, executia acestora din materiale de cea mai inalta calitate si prin tehnologii moderne, executia structurilor de sustinere, transportul acestora si instalarea la fata locului in cel mai scurt timp posibil.

Prinderea copertinelor de structura de suport este unic, folosind o tehnologie care permite distribuirea uniforma a fortelor la actiunea factorilor atmosferici, in special a vanturilor puternice. Bai Cover este specializata in executia de copertine fixe sau copertine mobile de dimensiuni foarte mari.

Timp de 15 ani am studiat cauzele si am eliminat aproape in totalitate efectele. Daca iti doresti o copertina retractabila, o prelata copertina, un acoperis pentru terasa si balcon sau marchize retractabile aici gasesti cel mai bun pret !

Gama noastra de produse este foarte variata: copertine fixe, copertine mobile, copertina terasa, prelate copertine, copertine balcon, copertine magazine, marchiza terasa, copertine fier forjat si multe altele. Contactati-ne pentru o oferta personalizata!

Etichete:copertina, copertina, copertine fixe, prelate copertine, copertine balcon, preturi copertine, copertine terase, pret copertine, copertine magazine, copertine fixe preturi, pret copertina, copertina magazin, copertina pret, marchiza terasa, copertine fier forjat, copertina terasa, copertine retractabile, copertine retractabile pret.