Copertine mobile

Copertinele mobile reprezinta un sistem excelent de umbra si de design. Aceste copertine mobile asigura confortul pe timp de vara, protejand de soarele puternic si de capriciile vremii, dand in acelasi timp o nota aparte de eleganta casei dumneavoastra.

Chiar daca stati intr-un apartament de bloc, o copertina mobila ar scoate casa dvs din tipare si umbri balconul pe timpul verii.

Prin folosirea optima a noilor culori de panza COLECTIA 2013 IRIS aveti posibilitatea de a va alege un model care sa va reprezinte.

Baicover produce la comanda copertine, pergole, capotine si marchize retractabile pentru terase din panza. Sistemele de actionare pe care le oferim pentru copertine mobile pot fi cele actionate manual, electric sau automatizate. Automatizarea se realizeaza prin centrala de vant, celula fotoelectrica, senzor de ploaie sau telecomanda.

Alegand o copertina mobile veti usura la maxim efortul depus pentru acoperire, instalarea facandu-se in cel mai scurt timp. Daca nu sunteti intersat de o copertina mobila, vizitati sectiunea copertinelor fixe!