Corturi de gradina

Corturile si pavilioanele de gradina sunt indispensabile in zilele de canicula sau in zilele in care capriciile vremii ne afecteaza, oferindu-ne confortul mult dorit in momentele de relaxare cu prietenii si familia.

Bai Cover produce corturi de gradina si pavilioane de gradina de dimensiuni medii, avand 3x3m, 3x4m, 4x4m, 6x4m, 6x5m sau orice alta dimensiune solicitata de beneficiar.

Ca si in cazul corturilor pentru evenimente sau corturilor expozitionale, structurile pe care se monteaza pot fi din aluminiu, mai usoare, sau din structuri mai dure din otel, iar materialele utilizate sunt de cea mai buna calitate, conferind produselor noastre o mare rezistenta in timp.

Datorita sistemelor de prindere si ancorare de ultima generatie, montarea si demontarea corturilor de gradina si a pavilioanelor este foarte usor si rapid de realizat.

Deasemenea, atat corturile cat si pavilioanele de gradina pe care le producem pot fi personalizate, peretii putand fi prevazuti cu geam din PVC transparent. Oferim un pret foarte bun pentru corturi si pavilioane gradina.