Corturi evenimente

Corturi evenimente si festivitati – corturile pentru organizarea evenimentelor produse de Bai Cover se preteaza atat pentru cei care organizeaza frecvent asemenea evenimente cat si pentru cei care doresc organizarea unei petreceri de neuitat.

La productia acestor corturi pentru evenimente , Bai Cover personalizeaza produsul dupa necesitatile si cerintele beneficiarului, cu dimensiunile specificate de acesta. Deasemenea, la corturile pentru evenimente in peretii laterali se pot insera ferestre din PVC transparent pentru o mai buna iluminare si vizibilitate.

Structura corturilor pentru festivitati si evenimente este realizata din elemente de sustinere si imbinare din aluminiu sau otel inox, impreuna cu sisteme de fixare si ancorare de ultima generatie.

Materialul din care se realizeaza corturile pentru evenimente este unul foarte rezistent, de calitate, similar cu cel din care sunt realizate prelatele pentru camioane.

Bai Cover produce corturi evenimente, corturi festivitati, corturi profesionale, corturi industriale, corturi expozitionale, corturi pentru targuri, corturi de gradina.

Datorita ingeniozitatii sistemelor de imbinare si fixare, aceste corturi sunt foarte usor de montat, demontat, depozitat sau transportat.

Daca va doriti corturi evenimente, experienta Bai Cover de peste 17 ani reprezinta GARANTIA CALITATII produselor livrate!