Prelate

Bai Cover este numarul 1 in confectionarea de prelate pentru camioane. Pe langa acestea, Bai Cover produce si comercializeaza prelate pentru basculante, remorci, semiremorici, barci si vagoane CFR.

Pozitionarea de top de care ne bucuram pe piata prelatelor din Romania se datoreaza in primul rand CALITATII materialelor utilizate, a PROFESIONALISMULUI specialistilor nostri precum si a volumului mare de lucrari efectuate, peste 1000 de lucrari fiind livrate anual partenerilor nostri.

Prelatele Bai Cover sunt realizate din materiale de inalta calitate, provenite din UE, utilizand sisteme de prindere si fixare de top, oferind un produs competitiv si cu durata lunga de viata.

Prelate

Prelate Bai Cover

La Bai Cover avem personal calificat in domeniul prelatelor si copertinelor, gata sa satisfaca nevoile clientilor. Produsele realizate reprezinta sisteme complete, gata de utilizare, avand incluse capse, bride, dublaje, chinga si cablu vamal. Astfel nu veti mai fi nevoiti sa pierdeti timp si bani in cautarea de alte accesorii. Bai Cover vaofera un pachet complet pentru realizarea prelatelor, incluzand aici design, producere si montare completa, precum si inscriptionare dupa dorintele beneficiarului.

Produsele Bai Cover sunt rezistente in timp si se incadreaza perfect in standardele impuse de Comunitatea Europeana. Astfel, chiar daca doriti prelate pentru barci, prelate pentru remorci DAF, VOLVO sau prelate pentru semiremorci SCHMITZ, SCHWARZMULLER, FLIEGL, KOGEL sau KRONE puteti fi sigur ca acestea sunt incadrate in standard.

Autoutilitarele nu sunt nici ele neglijate la noi. Chiar daca detineti un IVECO, Ford, Kia, Mercedes sau Renault, Bai Cover ofera prelate care se muleaza pe orice masina, remorca sau camion.

Daca sunteti in cautarea acoperirilor pentru piscine sau agricole, ati ajuns unde trebuie. Vizitati pagina de contact si va vom ajuta in cel mai scurt timp.