Prelate barci

Prelate Barci – Bai Cover produce prelate si copertine pentru ambarcatiuni, fie ca este vorba de prelate pentru acoperire in vederea protectiei pentru transport sau depozitare, fie ca este vorba de protejarea pasagerilor de razele solare sau actiunea ploii.

Producem la comanda orice tip de prelate barci, yacht-uri, catamarane, hoteluri plutitoare sau veliere, cu sisteme de fixare de calitate, aducand un plus de design, estetica si siguranta ambarcatiunii dvs.

Produsele noastre sunt rezultatul experientei indelugate in domeniu, oferind calitate si o buna rezistenta in timp. Avem suficienta experienta si destui specialisti pentru a preintampina si solutiona orice posibila problema ce ar putea apare in procesul de productie si pentru a ne mula eficient pe cerintele beneficiarului.

Materialele pe care le utilizam sunt produse in Uniunea Europeana, atat cele pentru prelate barci cat si cele pentru fixare si ancorare, conferind astfel prelatelor pe care le producem un standard inalt de calitate si siguranta.

Va recomandam sa vizualizati si sectiunile de prelate camioane, prelate basculante, copertine fixe si mobile, corturi industriale, corturi de gradina si restul categoriilor pentru a va convinge de calitatea, design-ul si competitivitatea produselor si serviciilor Bai Cover

Daca vreti CALITATE alegeti Bai Cover!