Prelate camioane

Prelate camioane – prelatele produse si comercializate de Bai Cover reprezinta cel mai inalt standard de calitate si siguranta in industria prelatelor. La Bai Cover utilizam doar materiale de calitate superioara produse in Uniunea Europeana, atat pentru prelatele propriuzise cat si pentru sistemele de fixare, prindere si ancorare cum ar fi capse, bride, dublaje si chingi.

Rezistenta prelatelor pentru camioane, basculante si remorci pe care Bai Cover le produce este una indelungata in timp, toate acestea beneficiind de o garantie de 2 ani de zile.

Bai Cover produce anual un numar de peste 900 de prelate camioane, basculante, remorci, prelate semiremorci, prelate tir si prelate auto pe langa celelalte produse cum ar fi prelate culisante, prelate pentru vagoane de marfa, prelate barci, copertine fixe si mobile, corturi pentru evenimente, industriale sau expozitionale.

Toate prelatele produse de Bai Cover sunt livrate continand toate elementele si accesoriile necesare pentru fixare si asigurare. Deasemenea, prelatele pentru camioane si nu numai se pot inscriptiona conform dorintelor beneficiarului. Pe langa prelatele pentru camioane, asiguram carosare cu prelate si pentru autoutilitare, indiferent de marca acestora.

Pentru societatile de distributie carosarea se poate face cu prelate culisante, oferind comoditate si rapiditate in accesarea marfurilor din camion. Daca doriti prelata tir, prelata auto sau prelata camion la cel mai bun pret, ati ajuns unde trebuie!