Prelate culisante

Prelate culisante se adreseaza in special masinilor de distributie, cu preponderenta celor care transporta bauturi racoritoare. Aceste prelate sunt usor de manevrat si pot fi culisante pe lateral sau roluite pe vertical. La prelatele pe care le producem se pot culisa atat tavanul cat si lateralele simultan sau doar tavanul si lateralele separat.

Bai Cover este responsabil cu intretinerea parcurilor auto mari precum Pepsi, Rio Bucovina, Borsec etc.  Daca acesti jucatori mari pe piata au incredere si colaboreaza cu noi, dvs. de ce nu ati face-o?

Chiar daca sunt usor mai costisitoare, prelatele culisante sunt utile si eficiente usurand la maxim efortul depus pentru decopertare.

Marfa pe care intentionati sa o transportati se va sprijini fara nici  o problema in prelata sustinuta de chingile sudabile care se gasesc pe interiorul prelatei.

Aceste prelate culisante pentru distributie, prelate perdea, sunt usoare, utile si eficiente, perfecte pentru orice autovehicul care este desinat distributiei.