5 criterii pe baza carora sa alegeti furnizorul de prelate

5 criterii pe baza carora sa alegeti furnizorul de prelate

Transportatorii rutieri au deseori mari probleme in ceea ce priveste timpul de stationare al camioanelor pe durata diverselor lucrari dementenanta sau imbunatatire. Fie ca este vorba de reparatii mecanice, revizii tehnice sau echiparea cu o prelata, timpul cat mai scurt de livrare a acestor servicii este esential pentru bunul mers al afacerii.
In momentul in care apare nevoia achizitionarii unei prelate pentru camion sau a inlocuirii uneia vechi deteriorate este important sa stiti cateva criterii minime pe baza carora sa va alegeti furnizorul de asemenea servicii:
Experienta
O companie care activeaza de multa vreme in industria prelatelor este o alegere inteligenta deoarece puteti vizualiza un portofoliu mare de lucrari pe care aceasta le-a realizat dealungul timpului si puteti alege
Profesionalismul
Seriozitatea si experienta angajatilor va vor scuti cu siguranta de multe neplaceri in ceea ce priveste calitatea executiei precum si a scurtarii timpului de livrare in situatia in care apar probleme neprevazute. Un profesionist va gasi rapid o solutie alternativa la orice problema.
Rapiditatea executiei
Timpul de livrare si montare a prelatei pentru camionul dumneavoastra este un factor foarte important deoarece nimeni nu isi doreste sa investeasca sume deloc neglijabile intr-un vechicul care trebuie sa produca valoare pentru ca apoi sa astepte o perioada lunga livrarea si montajul unei simple prelate.
Calitatea materialelor
Un alt aspect foarte important este reprezentat de calitatea materialelor pe care producatorul de prelate le foloseste. Utilizarea unor materiale de calitate superioara atat pentru materialul prelatelor cat si pentru elementele de ancorare si siguranta va asigura o durata de viata prelungita a prelatei.
Calitatea inscriptionarii
Dimensiunile mari ale prelatelor pentru camioane fac din acestea locul ideal pentru a va promova brandul, compania si serviciile de transport. Modul in care va personalizati prelatele va reflecta imaginea dumneavoastra, prin urmare alegeti un furnizor creativ si dedicat afacerii sale.

BAI COVER – de 20 ani producem prelate de calitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published.