Evenimente la foc automat – alege cel mai bun Cort!

Evenimente la foc automat – alege cel mai bun Cort!

Corturi evenimenteAveti un eveniment important de realizat si sunteti in criza de timp? Inchirierea unui spatiu dedicat dureaza timp pretios pe care dumneavoastra nu-l aveti la dispozitie.
Daca dispuneti de o zona libera, Bai Cover are solutia ideala pentru a va face ziua mai frumoasa. Cu ajutorul corturilor pentru evenimente pe care le producem si personalizam puteti organiza cele mai reusite momente la preturi cat mai mici. Nu trebuie decat sa ne sunati si noi va stam la dispozitie.
Avem modele diverse, in functie de evenimentul pe care-l organizati precum: conferinte in aer liber, zile de nastere, concursuri, petreceri, aniversari, nunti si multe altele. Corturile se realizeaza dupa indicatiile si preferintele dumneavoastra si pot fi deschise, doar cu acoperis sau inchise cu pereti transparenti din PVC pe o latura sau mai multe.
De asemenea, materialele pe care noi le folosim sunt de calitate superioara, foarte rezistente la indindere si rupere, ceea ce inseamna durabilitate. Acesta este avantajul de a alege produsele pe care noi le avem si, totodata, profesionalismul de care dam dovada.
Dumneavoastra comandati, noi livram, sau daca sunteti in pana de idei, noi va stam la dispozitie cu sugestii referitoare la cortul pe care-l doriti. Nu trebuie decat sa ne lasati cateva date importante: lungimea, latimea, inaltimea, locul de amplasare si numarul maxim de persoane pe care dumneavoastra le asteptati la evenimentul creat pentru a ne da seama ce vi se potriveste.
Contactati-ne!