Foisoare cochete pentru orice anotimp

Foisoare cochete pentru orice anotimp

Vara este deja aici, iar sorele dupa care am tanjit atata poate fi atat o binecuvantare, cat si o reala bataie de cap, mai ales atunci cand vreti sa va relaxati in gradina casei dumneavoastra. Si ce loc poate fi mai bun pentru a savura un ceai cu gheata sau o cafea dimineata decat un foisor cochet?
Tocmai de aceea, Bai Cover va vine in ajutor si va propune sa construiti un foisor acoperit cu o copertina care va arata exact ca o terasa din centrul orasului. Doar ca spre deosebire de terasele unde poți da peste fel de fel de persoane mai mult sau mai putin placute, foisorul acoperit cu copertina este rezervat doar pentru dumneavoastra. Asa ca uitati de clasicele foisoare extrem de costisitoare care necesita reparatii periodice si optati pentru unul acoperit cu o copertina. Materialele pe care le utilizam sunt garantate si cu o lunga rezistenta in timp.
Daca aveti deja un fosior in curte, va recomandam inchiderea peretilor laterali cu copertine retractabile reglabile pe care le puteti inchide sau deshide partial in functie de nevoi si de cum bate soarele asupra locului respectiv. Este o solutie extraordinara, care va permite blocarea razelor soarelui si pastrarea unei zone aerisite si umbroase.
Va asteptam la sediul companiei noastre pentru a alege ce vi se potriveste sau va invitam sa ne vizitati site-ul unde sunt expuse produsele noastre. Suntem o firma cu traditie pe piata copertinelor si prelatelor, asa ca stim cat de importanta este calitatea pentru clientii noastri. In plus, o multime de proiecte de nerefuzat pot fi gasite in oferta noastra in aceasta perioada. Dumneavoastra alegeti culoarea si modelul, iar de restul ne ocupam noi. Va garantam ca nu veti fi dezamagit!