Prelata pentru protectia barcii tale

Prelata pentru protectia barcii tale

Pentru ca sezonul vacantelor si al concediilor este aproape, cu siguranta esti nerabdator sa iti petreci timpul liber la bordul ambarcatiunii tale, fie ca te gandesti la o partida de pescuit sau la o simpla plimbare sub cerul liber.
Daca ai deja o astfel de barca, nu putem decat sa te felicitam si sa te sfatuim sa o protejezi cu o prelata cocheta cu care sa o acoperi. Motivul? O astfel de prelata te ajuta sa protejezi barca respectiva de tot praful care s-ar putea depune in timpul in care nu o folosesti sau pe timpul transportului. De asemenea, daca nu ai un garaj, o prelata este cu atat mai mult necesara pentru ca te va ajuta sa tii barcuta departe de apa de ploaie, in zilele in care vremea nu este tocmai prietenoasa. Si noi avem o multime de astfel de modele de prelate din care poti alege. Unele dintre aceste prelate pot fi considerate chiar o extensie a barcii, datorita faptului ca se aseaza frumos si sunt dotate cu ferestre care sa va protejeze pe dumneavoastra cand stati in interiorul barcii. Bai Cover utilizeaza materiale de calitate si foarte rezistente in timp, iar dumneavostra puteti alege dintr-o gama larga de culori si modele. Toate prelatele pentru ambarcatiuni pe care le producem sunt personalizate pentru fiecare barca in parte, cu sisteme speciale de prindere care nu afecteaza integritatea barcii sau estetica acesteia.
Aruncati o privire in galeria foto de pe site-ul nostru si alegeti modelul care va place. Pentru nelamuriri sau sfaturi va stam oricand la dispozitie.