Printuri mari | Banner | Roll up | Mesh | Blockout | Floor & Window graphics

Bai Cover produce toată gama de materiale publicitare pentru expunere outdoor și indoor, de dimensiuni foarte mari, cu tehnologii proprii de inscipționare și personalizare. Am investit constant în liniile de producție și deținem echipamente de producție publicitară de ultimă generație. Mulțumită imprimantelor industriale din dotarea liniei de producție precum și a personalului calificat putem livra orice tip de material publicitar outdoor și indoor. Materialele pe care le utilizăm sunt conforme cu standardele europene în vigoare, fiind extrem de rezistente la rupere și la schimbările climatice.

 Bannere – Printuri de mari dimensiuni 

printuri de mari dimensiuni

Imprimate pe material poliplan la o rezoluție de minim 360 dpi printurile de mari dimensiuni produse la Bai Cover sunt testate, verificate și garantate atât pentru rezistența în timp a culorilor cât și pentru rezistența la capriciile vremii. Utilizăm materiale speciale proiectate să reziste la temperaturi exterioare extrem de ridicate sau de scăzute și inclusiv în medii puternic agresive (de exemplu medii cu salinitate ridicată cum este zona litoralului românesc). Pentru imprimare se folosesc cerneluri profesionale pe bază de solvent sau ecosolvent care asigură imaginii produse o claritate aparte și o luminozitate de excepție. Putem realiza bannere de orice dimensiune necesară proiectului dumneavoastră.

 

 De la 4,5 euro / mp 

 Mesh publicitar 

Bai Cover realizează mesh-uri publicitare de orice dimensiuni imprimate cu cerneală pe bază de solvenți sau ecosolvenți pe material poliplan perforat. Suportul este extrem de rezistent la vânturi puternice datorita perforațiilor existente în poliplan și are o durată de viață ridicată cu menținerea aspectului și calității culorilor inițiale.

Realizarea mesh-urilor se face pe poliplan de 380 gr/mp în varianta standard și datorită greutății foarte reduse acestea se pretează foarte bine pentru mesaje publicitare de dimensiuni foarte mari.

 

mesh

 De la 4,5 euro / mp 

 Blockout – bannere față verso 

blockout

Blockout banner-ul este un tip de banner imprimat pe ambele fețe. Este ideal pentru reclama stradală și în marile centre comerciale. Materialul utilizat nu permite trecerea luminii și astfel permite printarea pe ambele fețe fără afectarea calității lucrării.

Acest tip de banner publicitar prezintă o rezistență sporită la condiții de mediu extreme și este cea mai bună alegere pentru inscripționarea imaginilor cu rezoluții mari. Cerneala utilizată este pe bază de solvent sau ecosolvent și conferă bannerului o rezistență mare în timp, păstrând calitatea și claritatea imaginii.

Printul pe banner dublă față are o durabilitate superioară altor tipuri de bannere și oferă în același timp, condiții de imprimare la calități foarte bune. Bannerul blockout este ideal pentru o gamă de aplicații variată, potrivite atât la interior cât și la exterior și poate fi printat la lățimi de 3.2 m.

 De la 7 euro / mp 

 Floor Graphics – print autocolantt

Autocolantul pentru podele este în continuare o metodă foarte eficientă de promovare, mai ales în cazul magazinelor din mall-uri, unde vizitatorii pot fi ușor ghidați către magazin prin utilizarea acestor floor stickers.

Fiind destinate unor zone cu trafic intens și expuse uzurii puternice, aceste tipuri de autocolante sunt realizate utilizând materiale extrem de rezistente, atât în ceea ce privește suportul autocolant cât și a cernelurilor utilizate în procesul de imprimare.

Floor Graphics este o metodă extrem de folosită de promovare fiind accesibilă ca preț și foarte flexibilă, autocolantul imprimat putând fi înlocuit ușor de fiecare dată când este nevoie cu altul actualizat promoțiilor curente.

 

floor-graphics

 De la 17 euro / mp 

 Window Graphicss

Autocolantul pentru spații vitrate este destinat colantării ferestrelor și pereților din sticlă din magazine, clădiri de birouri și alte spații publice. Materialul pe care sunt imprimate mesajele publicitare și modul de inscripționare a acestora permite atât vizualizarea mesajelor cât și o ușoară transparență pentru a permite luminii naturale și nu numai să circule.

Suportul este din PVC perforat având pe verso adeziv de culoare neagră și este foarte rezistent la întindere, zgâriere și rupere. Autocolantul poate fi laminat pentru o protecție suplimentară și o durată de viața prelungită.

 

window-graphics

 De la 14 euro / mp 

 Autocolant standard + laminaree

Autocolantul standard este autocolantul din folie fără perforații care acoperă și blochează în întregime lumina pe suportul pe care este montat. Se poate printa pe orice nuanță de culoare se dorește sau se poate printa în oglindă pentru montajul la interior pe suprafețe vitrate.

Pentru o protecție sporită și o durată de viață mai lungă autocolantul se poate lamina lucios sau mat.

Autocolantul personalizat poate fi realizat în orice dimensiune și formă se dorește, acesta fiind finisat automat cu ajutorul echipamentelor cutter-plotter care conferă un grad de detaliere ridicat la decupaje

autocolant

 De la 9,5 euro / mp