Copertine și Marchize

Bai Cover produce și comercializează o gamă largă de copertine, marchize și pergole pentru acoperiri terase, restaurante, cluburi, balcoane, foișoare, căi de acces și multe altele. Materialele pe care le utilizăm au o rezistență foarte ridicată și sunt tratate antistatic și antifungic. În funcție de specificul fiecărei lucrări și de preferințele beneficiarului copertinele pot fi fixe sau retratabile (copertine mobile), având diverse sisteme de acționare, manuale sau automate.

Gama de copertine, marchize și pergole pe care le-am realizat în cei 20 de ani de activitate include: copertină terasă, copertină balcon, copertină restaurant, copertină foișor, copertină garaj, copertină auto.

 COPERTINE FIXE 

Copertinele fixe produse de Bai Cover sunt destinate în mare parte pentru terase, magazine și cluburi, fiecare produs fiind realizat cu materiale care respectă specificul fiecărei locații în parte. Pentru copertinele și marchizele destinate protecției solare și a căldurii materialele utilizate au proprietăți speciale, cum ar fi un grad scăzut de transmitere a luminii și căldurii, grad ridicat de rezistență la ultraviolete ș.a. De asemenea, pentru zonele de pe litoral, pânza utilizată este rezistentă în condiții de ceață salină.

Copertine fixe sunt destinate în mare parte pentru terase, magazine și balcoane, Bai Cover realizând de la cele mai simple modele și până la copertine fixe complexe, adaptate și personalizate conform cerințelor beneficiarului.

Copertinele fixe sunt realizate din material PVC, pe structuri solide metalice, realizate în centrul de producție Bai Cover. În ceea ce privește culoarea materialului utilizat la realizarea copertinelor, acestea pot fi uni sau în diferite combinații de culori, simple sau personalizate.

Bai Cover are 20 de ani de experiență pe piața copertinelor și prelatelor și oferă servicii complete de la măsurători și calcule de material și până la execuție și montaj la cheie. Oferim servicii de producție a copertinelor de dimensiuni foarte mari, cu sisteme de prindere și siguranță care conferă copertinelor rezistență ridicată la acțiunea vânturilor cu viteze foarte mari.

 

 COPERTINE MOBILE 

Copertinele retractabile reprezintă un sistem excelent de umbră și de design. Aceste copertine mobile asigură confortul pe timp de vară, protejând de soarele puternic și de cpariciile vremii, dând în același timp o notă aparte de eleganță casei dumneavoastră.

Chiar dacă locuiți într-un apartament de bloc, o copertină mobilă ar scoate casa dumneavoastră din tipare și va asigura umbră în balcon pe timpul verii. Prin folosirea optimă a culorilor de pânză profesionale putem oferi o gamă largă de modele de imprimeuri.

Baicover produce la comandă copertine mobile rezistente, cu sisteme de acționare care pot fi manipulate manual sau automat, putând fi dotate cu senzori de ploaie, telecomandă sau chiar celule fotoelectrice.

 PRELATE PAGODE 

Prelate pagode lemn – utilizând materiale similare cu cele utilizate la realizarea prelatelor pentru camioane, Bai Cover produce și comercializează prelate pentru acoperirea pagodelor din lemn. Fie că este vorba de protejarea împotriva razelor solare sau a ploii a unor echipamente, instalații sau lucrări de artă, fie că este vorba de protejarea persoanelor și asigurarea confortului într-o după amiază liniștită, prelatele pentru pagode din lemn sunt produsul ideal pentru dumneavoastră

Acoperirea pagodelor se realizează cu materiale de calitate, cu înaltă rezistență și cu sisteme de fixare de top, pentru asigurarea unei durate de viață prelungite. Pagodele acoperite sunt elemente estetice, care dau oricărui loc un aer aparte.