Corturi

Bai Cover produce o gamă largă de standuri, corturi și pavilioane de toate dimensiunile, corturi pentru evenimente, corturi expoziționale pentru prezentări și participări la târguri, corturi industriale, destinate depozitării, protejării de materiale și utilaje sau chiar pentru producție și corturi de grădină, pentru mici evenimente și uz recreațional.

Materialele utilizate și tehnologiile de producție a corturilor și pavilioanelor Bai Cover sunt de ultimă generație, specialiștii noștri punând accent constant pe menținerea unor standarde de calitate foarte ridicate.

Avem o vastă experiență în realizarea corturilor de dimensiuni mari și ne mândrim cu faptul că suntem numărul 1 în această industrie.

 Corturi industriale de mari dimensiuni 

Corturi industriale – sunt corturi de dimensiuni mari utilizate în scop logistic, în special pentru magazii, depozitare și protejare materiale, hale industriale etc. Bai Cover produce corturi mari de orice dimenisune, din materiale rezistente și cu structură solidă, putând fi personalizate conform preferințelor beneficiarului.

Sistemul constructiv este unul foarte rezistent, realizat pe o structură metalică galvanizată, fără stâlpi sau picioare de sprijin interioare, pentru utilizarea maximă a spațiului protejat.

Bai Cover produce corturi industriale de dimenisuni foarte mari, peste 500 mp, oferind cel mai bun preț pe metru pătrat acoperit. Prelatele utilizate la acoperirea corturilor sunt ignifugate, rezistente la foc, de densitate mare, iar toate lucrările sunt livrate cu memoriu tehnic care include calcule la încărcări de zăpadă și vânt.

 Corturi evenimente 

Corturi evenimente și festivități – corturile pentru organizarea evenimentelor produse de Bai Cover se pretează atât pentru cei care organizează frecvent asemenea evenimente cât și pentru cei care doresc organizarea unei petreceri de neuitat.

La producția acestor corturi pentru evenimente, Bai Cover personalizează produsul după necesitățile și preferințele beneficiarului, cu dimensiunile specificate de acesta. De asemenea, la corturile pentru evenimente, în pereții laterali, se pot insera ferestre din PVC transparent pentru o mai bună iluminare a spațiului interior și pentru vizibilitate,

Structura corturilor pentru festivități și evenimente este realizată din elemente de susținere și îmbinare metalice galvanizate sau din aluminiu și oțel inox, împreună cu sisteme de fixare și ancorare de ultimă generație.

Materialul din care se realizează corturile pentru evenimente este unul foarte rezistent, de calitate, similar cu cel din care sunt realizate prelatele pentru camioane.

 Corturi expoziționale 

Corturi expoziționale – producem o gamă variată de corturi destinate prezenței la târguri și expoziții, de la dismensiunile clasice de 3×3, 3×4 si 4×4 m și până la corturi care pot adăposti pavilioane întregi.

Materialele utilizate sunt speciale, din prelate ignifugate, rezistente la incendii și care au grad mic de penetrare al razelor solare și căldurii. Corturile expoziționale se pot realiza cu pereți cu geam transparent PVC și pot fi personalizate și inscipționate policromie după dorințele beneficiarului.

Pentru o ofertă de preț cort vă rugăm să ne contactați

 Corturi de grădină 

Corturile și pavilioanele de grădină sunt indispensabile în zilele de caniculă sau în zilele în care capriciile vremii ne afectează, oferindu-ne condortul mult dorit în momentele de relaxare cu prietenii și familia.

Bai Cover produce corturi de grădină și pavilioane de grădină de orice dimensiune, cele mai uzuale fiind corturile de 3x3m, 3x4m, 4x4m, 6x4m, 6x5m.

Atât corturile cât și pavilioanele de grădină pe care le producem pot fi personalizate prin inscripționare policromie sau pot avea pereți cu geam PVC transparent.

 Pereți cu geam transparent 

Pereți cu geam transparent – Bai Cover produce pereți laterali simpli sau cu geam, ideali pentru cafenele, restaurante, foișoare, spălătorii auto, corturi expo ș.a., creând astfel senzația unui spațiu generos și deschis.

Acest tip de structuri nu necesită autorizație de construcție, sunt total demontabile, rapid și ușor și au statutul de construcție provizorie

Materialul din care sunt confecționați pereții transparenți oferă protecție totală împotriva capriciilor vremii, protejând de soare, vânt, zăpadă și ploaie.