despre noi bai cover prelate250x250 blue

BAI COVER - de 20 ani lider de piață

01. Experiență

Nr.1 în domeniul prelatelor

Am început activitatea de producție a prelatelor, copertinelor și corturilor în urmă cu 20 de ani. De-a lungul timpului am învățat constant din lucrările efectuate și ne-am retehnologizat de fiecare dată când acest lucru a fost posibil. Am crescut sigur și constant, mărind echipa și extinzând spațiul și capacitatea de producție, ajungând în acest mod lider de piață în domeniul prelatelor.

02. Servicii complete

Proiectare, execuție, montaj

Oferim partenerilor noștri servicii complete constând în măsurători exacte la fața locului, proiectarea și realizarea machetei digitale, execuția lucrărilor în facilitățile proprii de producție sau la locul instalării, după caz, transportul lucrării și a tuturor  materialelor necesare pentru un montaj profesionist, instalarea produsului final și predarea acestuia la cheie.

03. Viziune

100% clienți mulțumiți

Livrarea la timp a unor lucrări de calitate și rezistente este obiectivul principal Bai Cover. Ascultăm dorințele clienților și le oferim soluții complete și de calitate, adaptate nevoilor fiecăruia. Pentru a ne respecta mereu promisiunile, avem grijă ca personalul nostru să fie constant la curent cu cele mai noi informații din domeniul în care activăm și investim constant în linii tehnologice performante.

Produsele Bai Cover

Calitate și fiabilitate

cort expozitionalProdusele Bai Cover sunt confecționate utilizând echipamente performante și materiale de calitate, rezultând lucrări calitative și rezistente în timp. Principalul domeniu de activitate al Bai Cover este producerea și comercializarea de corturi de dimensiuni mari, industriale, prelate pentru camioane și remorci și copertine pentru terase și cluburi. Pe lângă aceste domenii principale, onorăm orice comandă care presupune realizarea unor lucrări utilizând materiale tip prelată si confecții metalice, cum ar fi: prelate pentru bărci, prelate pentru vagoane de marfă sau containere, corturi de grădină, prelate pentru piscine, copertine pentru magazine sau balcoane, corturi agricole, corturi pentru evenimente.

Având în dotare imprimante industriale și echipamente dedicate producției publicitare, Bai Cover oferă nu numai personalizarea tuturor produselor realizate (personalizare prelate camioane, corturi expoziționale și de evenimente) dar și realizarea de printuri de mari dimensiuni outdoor și indoor, bannere publicitare și meshuri. Capacitatea mare de producție și calitatea atât a materialelor cât și a imprimantelor utilizate ne recomandă pentru lucrări de mare anvergură.

Volumul mare de lucrări executate ne recomandă ca fiind principalul jucător pe piața de prelate din București, cu peste 2000 de lucrări pe an din diverse domenii: corturi industriale, prelate camioane, copertine terase sau printuri outdoor. Pe lângă serviciile de producție a acestor prelate, copertine și corturi, Bai Cover oferă o gamă completă de servicii adiacente:

  • banner outdoor printuri de mari dimensiuni productie publicitaraconsiliere în alegerea produsului ideal
  • măsurători exacte la fața locului
  • machetare digitală pentru imprimare
  • inscripționări policromie prelate
  • bannere și printuri outdoor și indoor
  • transportul produsului finit
  • instalare și montaj pe teren
  • carosări prelate camioane
  • reparații și mentenanță prelate și corturi
  • facilități financiare

Menționăm că nu există sistem de prindere pentru prelate folosit în UE pe care să nu îl cunoaștem. Utilizăm tehnologie de ultimă generație, satisfacem orice exigență în domeniul transporturilor internaționale de mărfuri, produsul final fiind atesta RAR. Datorită materialelor pentru prelate de cea mai bună calitate produse în UE, a tehnologiei aplicate și a celor mai buni specialiști, produsul rezultat este garantat 2 ani. Practicăm prețuri de producător competitiv pe piața UE, iar pentru colaborări acordăm facilități la plată și discounturi importante în funcție de cantitatea solicitată.

 Contactați-ne  și venim la dumneavoastră! 

Articole noi